Exvir - Zwalcza bakterie, wirusy i grzyby.

Ubojnia Drobiu Hybro

Brojler, śląskie

Ubojnia Drobiu „Hybro” Pana Marka Szojdy zajmuje się skupem, ubojem i rozbiorem drobiu.

Zakład powstał w 1996r na bazie własnej hodowli, od tej pory poprzez ciągłą modernizacje i rozbudowę osiągnął roczną produkcje na poziomie 10 tysięcy ton ubitego drobiu. Dynamiczny wzrost produkcji oparty jest na współpracy z hodowcami drobiu. Współpraca ta poparta jest wieloletnimi umowami kontraktacyjnymi, zapewniającymi ciągłość w dostawach żywca. W chwili obecnej zakład zatrudnia około 100 osób. W miarę zwiększania produkcji oraz rozbudowy zakładu pozyskiwani będą nowi pracownicy. W obrębie 4 tys. Metrów kwadratowych zakład osiągną zdolność produkcyjną 4 tys. Kurcząt na godzinę. Wysoką jakość i długi termin przydatności do spożycia drobiu zapewniony jest dzięki zastosowaniu najwyższej jakości w pełni zautomatyzowanego procesu skubania, patroszenia, ważenia oraz schładzania.
Dodatkową gwarancją jakości jest wprowadzony system kontroli wewnętrznej HACCP. Uzyskanie tego certyfikatu dało nam miejsce na liście zakładów uprawnionych do handlu z krajami Unii Europejskiej. Firma posiada własne hurtownie oraz transport dzięki czemu możliwa jest szybka i sprawna dostawa bezpośrednio do odbiorcy.

Dane kontaktowe:

Ubojnia Drobiu „Hybro

KANIÓW ul. Młyńska 18a
telefon +48 (032) 2028675
+48 (032) 2529040

hybro@hybro.pl