Exvir - Zwalcza bakterie, wirusy i grzyby.

Spółdzielnia Producentów Drobiu EKO-GRIL

Brojler, podlaskie

Spółdzielnia Producentów Drobiu “EKO-GRIL” pojawiła się na rynku drobiarskim w 2002 roku, rozpoczynając swoją działalność w Białymstoku. Po zakupie zakładu uboju drobiu w Sokółce w 2003 roku przeniosła tam swoją działalność.

Proces uboju odbywa się na automatycznej linii duńskiej firmy LINCO. Miesięcznie ubija się około 700 000 sztuk kurcząt o średniej wadze 2,45 kg.

Spółdzielnia dysponuje własnymi środkami transportu do przewosu mięsa, posiada też własne sklepy firmowe, w których prowadzi sprzedaż detaliczną asortymentu.

Eko-Gril

ul. Lotników Lewoniewskich 11A

16-100 Sokółka

tel. (85) 711 27 44
www.ekogril.eu